Schoonheidssalon Utrecht

Welkom bij onze schoonheidssalon Utrecht. Bij onze veelzijdige en comfortabele salon zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom. Onze vaste klanten beamen dit van harte. Wij ontvangen de mensen die weten welke behandeling ze willen. Ook voor goed advies kunt u bij ons terecht. Onze behandelingen zijn zeer gevarieerd. Zo helpen wij met make-up, haarverzorging, ontharing in het gezicht, botox en het stylen van de wenkbrauwen.

Diverse schoonheidsbehandelingen

Bij onze schoonheidssalon Utrecht kunt u terecht voor allerlei soorten schoonheidsbehandelingen. Naast kappersbeurten voor heren en dames doen wij ook heerlijke beauty treatments aan het gezicht. Heb jij last van haartjes op plekken waar u ze liever niet ziet? Wij ontharen in het gezicht met een touwtje. Dit is de veiligste en meest duurzame manier van ontharen. Zelfs als u last heeft van een gevoelige huid. Waxen behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Vraag gerust bij ons na wat voor u de beste optie is.

schoonheidssalon utrecht

Schoonheidssalon Utrecht: eyes on fleek

Vroeger lag met de make-up het accent op de rouge en de lippen. Tegenwoordig is het belangrijk dat de wenkbrauwen perfect zijn gestyled. Als jij graag met de mode meegaat en dus van volle wenkbrauwen houdt, dan bent u bij onze schoonheidssalon Utrecht aan het goede adres. Wij verzorgen diverse behandelingen om met name de wenkbrauwen perfect uit te laten komen. Denk hierbij aan wenkbrauwen verven of lamineren.

Ga jij graag nog een stapje verder om uw ogen mooi uit te laten komen. Kom dan naar onze salon voor behandelingen aan de wimpers. Wimperextensions zijn kleine bosjes wimpers die aan uw eigen wimpers worden geplakt. Heeft u liever een natuurlijke behandeling, dan is wimperlifting of de wimpers verven voor u een betere keus. Een ding is zeker: bij ons gaat u weg uit de salon met prachtige en sprekende ogen.

Voor de bruid in spé

Een huwelijksdag is zeer belangrijk voor het bruidspaar. Vooral voor de bruid is dit haar dag om het stralende middelpunt te zijn. Alles wordt als het goed is tot in de puntjes verzorgd. Dit geldt voor de jurk, de locatie, het haar en natuurlijk de make-up.

Wil jij zo’n stralende bruid zijn die perfect is gestyled en opgemaakt? Schroom dan niet om ruimschoots van tevoren contact met ons op te nemen. Als u het op tijd regelt, weet u zeker dat wij op de mooiste dag van uw leven bij u kunnen zijn. Uiteraard bespreken wij met u van tevoren wat uw favoriete look is, wat de kleur van uw jurk is en wat het thema van uw feest is. Dan weet u zeker dat uw kapsel en make-up past bij de rest van de entourage.

Menu