Kapsalon Utrecht

Vrouwen dragen hun haar als een kroon op het hoofd. Daarom is het belangrijk dat het kapsel mooi verzorgd is. Met een goede kappersbeurt maakt u daarom bij iedereen een goede beurt. Wilt u als vrouw goed voor de dag komen? Loop dan binnen bij kapsalon Utrecht. Laat u verrassen hoe mooi wij uw kapsel kunnen maken.

Behandelingen bij onze kapsalon in Utrecht

Als eerste is het belangrijk om uw haar tot in de puntjes te verzorgen, letterlijk en figuurlijk. Een ongelijke lengte maakt het haar slordig en onverzorgd. Bovendien komt het de gezondheid van het haar ten goede als u het regelmatig laat knippen door een professionele kapper. Gelukkig bent u bij ons dan aan het goede adres.

Bij deze kapsalon in Utrecht weten wij raad met dode puntjes en scheve kapsels. Onze professionele medewerkers brengen u haar weer op een mooie en gelijke lengte. Daarnaast gaan wij nog een stapje verder. Wij weten het haar te kleuren als geen ander. Denk hierbij aan kleurspoelingen, highlights, balayage of mono-kleuring. Ook voor andere behandelingen zoals permanenten of keratine kunt u uitstekend bij ons terecht. Neem nu snel contact met ons op voor mooi en glanzend haar.

kapsalon utrecht

Kapsalon Utrecht denkt graag mee

Onze kapsters bij deze kapsalon in Utrecht zijn goed opgeleid en helpen u met uw haar volgens de laatste trends. Heeft u een mooie coupe of kleuring op een foto gezien? De kans is groot dat wij u hierbij kunnen helpen. Voor ons is het heel belangrijk dat u met een tevreden gevoel en een grote glimlach de zaak uitloopt.

Wat wel centraal staat is ons eerlijke advies. Het kan voorkomen dat uw favoriete kapsel niet helemaal bij uw gezicht of stijl past. Uiteraard denken wij wel met u mee en laten het zo uitkomen dat het echt bij u staat. Zo geven wij ook een eerlijk advies als u uw kapsel wil laten stijlen voor de mooiste dag in uw leven. Bruidskapsels zijn ook onderdeel van onze specialiteiten. Zelfs na jaren kijkt u met een fijn gevoel terug naar de foto’s.

Mooi en verzorgd haar

Behalve knippen en kleuren doen wij nog andere behandelingen om uw haar mooier te maken. Terug van weggeweest is de permanent behandeling om mooie krullen in het haar te krijgen. Vroeger waren de permanent vloeistoffen agressief en schadelijk voor het haar. Gelukkig zijn de producten nu zo ontwikkeld dat dit niet meer het geval is. Onze permanent producten zijn zacht en verzorgend. Hier heeft u wekenlang plezier van.

Om het haar extra verzorging te geven is een keratine behandeling zeer gewild. Dat is logisch want het geeft een schitterend resultaat. Zelfs het droogste en meest pluizige haar ziet er gezond en glanzend uit na een keratine behandeling. Het is een proteïne behandeling met een lichaamseigen bouwstof. Deze voedt, verzorgt en hydrateert het haar. Na deze behandeling draagt u uw lokken weer met trots.

Menu