Barbershop Utrecht

Wil jij als een echte man goed verzorgd zijn en een rustmoment voor uzelf pakken? Kom dan langs bij barbershop Utrecht. Onze barbiers hebben veel ervaring en voorzien u graag van advies. Neem vooral contact met ons op of loop een keer bij ons binnen.

Barbershop: waar de man op zijn gemak is

Mannen ervaren het als fijn en comfortabel om een kapperszaak binnen te lopen waar ze op een fijne manier snel behandeld kunnen worden. Dat is precies wat wij onze mannelijke klanten willen bieden: een comfortabele oase van rust en goede verzorging. Bovendien vraagt een herenkapsel om andere styling dan een damescoupe.

Omdat de barbershop in Utrecht zich bewust is van het verschil kunt u bij ons terecht voor goed advies. Wij gaan graag met de mode mee, maar het allerbelangrijkste is dat uw coupe past bij de vorm van uw hoofd en persoonlijkheid. Ben jij benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen. Bel, stuur een bericht of loop gerust een keertje bij ons binnen!

barbershop utrecht

Voor perfect gestylde kapsels en baarden

Voor mannen wordt het ook steeds belangrijker om er perfect gestyled en verzorgd uit te zien. In het kantoor of tijdens de virtuele vergaderingen wordt dit zeker op prijs gesteld. Laat daarom niks aan het toeval over en kom langs bij barbershop Utrecht. Een goede barbier geeft u perfect advies en legt u helemaal in de watten. Ook echte mannen verdienen het!

Tot een aantal jaren geleden waren de gladde gezichten vooral te zien in het straatbeeld. Daar is nu een ommekeer in gekomen: de stoere en mannelijke baard is terug van weggeweest. Echter is het niet een kwestie van wildgroei. Het gaat er meer om hoe verzorgd uw baard of snor is. Wilt u ook zo’n perfecte baard? Kom dan langs barbershop Utrecht. Wij regelen het voor u zodat u bij uw collega’s en bij de vrouwen punten scoort!

Advies over verzorgingsproducten

Voor veel mannen zijn verzorgings- en stylingsproducten vaak een kwestie van abracadabra. Gelukkig hoeft u niet honderden potjes aan te schaffen om er goed uit te zien. Wij smeren u niet iets aan wat u niet nodig heeft. Barbershop Utrecht geeft u eerlijk advies over de beste styling producten voor huid, hoofd en haar. Onze trouwe klanten ervaren dit als zeer prettig.

Feit is wel dat het haar van de man anders is dan dat van de vrouw. Omdat wij dagelijks veel mannen behandelen aan het gezicht en het haar, weten wij precies wat de beste verzorging is voor de een of de ander. Tijdens de behandeling maken wij gebruik van de producten die wij u voor thuis adviseren. Natuurlijk alles met mate en op een eerlijke manier. Wij zien u graag een volgende keer terug.

Menu